گیت فروشگاهی و تاریخچه ساخت آن

گیت قروشگاهی و ضد سرقت

گیت فروشگاهی و تاریخچه ساخت آن

گیت قروشگاهی و ضد سرقت

به طور کلی می توان گفت گیت فروشگاهی ، گیتی است تشکیل از یک یا دو آنتن ساخته شده از آلومینیوم ، پلیمر،چوب ، شیشه و....... که در درب خروجی فروشگاه بر روی زمین نصب می شود که در صورت خروج تگ یا لیبل و ...... هشدار می دهد که به فروشنده و صاحب مغازه هشدار می دهد که اتفاقی افتاده است یا تگ جدا نشده ویا لیبل خنثی نشده یا سرقتی در حال وقوع می باشد .این را می توان توضیح کوتاهی در مورد گیت فروشگاهی یا دزدگیر فروشگاهی دانست
حدود 10 الی 15 سال پیش که فروشگاهای کوچک در حال حذف بودند و یا کم تاثیر شدن در اقتصاد ، فروشگاه های برند و زنجیره ای و یا هایپرمارکت ها بسیار سریع در حال رشد بودند که فروشگه های زنجیره ای یا هایپرمارکت ها دارای چرخش مالی بسیار بالا و عجیبی بودند ولی هم زمان با سود و فروش با چالش های بسیاری با خود داشتن یکی از مهم ترین آنها سرقت از آنها بود (که شامل پرسنل و مشتریان آنها بود) که در مدت کوتاهی باعث کاهش شدید سود آنها شد ولی کارشناسان ، مدیران و برنامه ریزان فروشگاه های بزرگ از قبیل پوشاک و مواد غذایی به فکر راه حل جلوگیری از سرقت و یا کاهش دادن سرقت ها بودن که می توان گفت یکی از اولین راه کارهای آنها دوربین مدار بسته بود دوربین کمی از سرقت های آنها کاهش داد ولی نتوانست مانعی بزرگ در برابر آن باشد .
در همین راستا تحقیقات باز هم ادامه یافت که به محصول کاربردی دیگری برسند آزمایشات و شکست های زیادی اتفاق افتاد تا نسل اول گیت های فروشگاهی ودزدگیر فروشگاهی به وجود امد و کاربردی شد که در اول هم بسیار مورد توجه قرار گرفت زیرا:
1-برای گیت فروشگاهی مهم نیست این شخص آشنا است یا غریبه .
2-جنس در وسایل خریداری شده ایشان در وسایل خریداری شده مشتری پنهان شده یا خیر گیت فروشگاهی آنرا به راحتی تشخیص می دهد .
3 – وقتی جنس از محدوده فروشگاه خارج شود گیت فروشگاهی آلارم می دهد ن زودتر در هنگام جابجایی و نه دیر تر هنگام اینکه کار از کار گذشته باشد .
4 – چک کردن کمتر و نظارت کمتر از طرف پرسنل می خواهد.
5 – گیت فروشگاهی یا دزدگیر پوشاک بسیار کم هزینه تر و کاربردی تر از دیگر محصولات حفاظتی می باشد.

.به زودی مطلبی درباره ی انواع گیت فروشگاهی در این ساتی منتشر می کنیم و همه ی انواع گیت فروشگاهی را توضیح خواهیم داد.

  • ۰
  • ۰

واقعیت فروشگاه های زنجیره ای در ایران

برخی از مشخصه های عمومی فروشگاه های زنجیره ای عبارتند از دسترسی به طیف های مختلف کالا برای مشتری ، ارزانی قیمت به دلیل حذف واسطه ها ، خدمات بهتر و امکانات گسترده تر و . . . سوال اینجاست که آیا تاسیس و توسعه فروشگاه های زنجیره ای در ایران ، این موارد را محقق ساخته است ؟ مساله مهم این است که شکل گیری و توفیق فروشگاه های زنجیره ای به شکلی که در کشور های پیشرفته دنیا وجود دارد ، نیازمند شرایط و لوازمی است . یکی از این شرایط ، داشتن اقتصاد آزاد مبتنی بر بازار است . تاریخچه فروشگاه های زنجیره ای نشان می دهد فروشگاه های که مشابه فروشگاه های زنجیره ای در کشور های بلوک شرق سابق یا کشور هایی با اقتصاد کنترل شده به وجود امد ، هیچگاه نتوانست به موفقیت های رقبای غربی خوددست یابد . بسیاری از این فروشگاه ها حالت تعاونی داشتند ، زیان ده بوده و صرفا با حمایت های دولت سر پا ایستاده بودند . نکته شایان توجه این است که با توجه به هزینه بالای ایجاد و اداره فروشگاه های زنجیره ای ، در صورتی که امکان و انگیزه رقابت وجود نداشته باشد ، عوارض نا کار آمدی در این مجموعه ها به صورت بروز می یابد و به ور شکستگی آنها منجر می شود .

یکی دیگر از لوازم راه  اندازی فروشگاه های زنجیره ای ، سرمایه گذاری کلان است که ضعف های نظام بانکی کشور و بی ثباتی اقتصادی راه را برای سرمایه گذاران در این حوزه ، بسیار دشوار می نماید .

نکته دیگر این که مهم ترین مزیت فروشگاه های زنجیره ای ، قیمت ارزان است . استراتژی هزینه پایین استراتژی عموم فروشگاه های زنجیره ای است و موفقیت در اجرای این استراتژی ، نیازمند وجود نظام اقتصادی سالم ، شفاف است و بهره گیری از مدیریت روز دنیا در این زمینه است . در کشور ما این خطر وجود دارد که در صورت ایجاد فروشگاه های زنجیره ای و اداره آنها به شیوه سنتی ، نه تنها مزیتی برای مصرف کننده ایجاد نشود ، بلکه با افزایش غیر قابل کنترل هزینه چنین شرکت های بزرگی ، این شرکت ها به استانه ورشکستی برسند .

در مجموع با وجود توسعه زیاد فروشگاه های زنجیره ای در بازار خرده فروشی ایران ، این فروشگاه ها هنوز تا رسیدن به جایگاه اصلی خرده فروشی محصولات مصرفی درکشور به شمار روند ، راه زیادی در پیش دارند . با وجود این که تعداد فروشگاه های زنجیره ای در کشور روز به روز درحال افزایش است ، اما این فروشگاه ها هنوز اغلب در شهرهای بزرگ وجود داشته و نتوانسته اند به شهر های کوچک ومتوسط را پیدا کنند . ضمن اینکه در شهر های بزرگ نیز بیشتر به سبب جذابیت های فرعی و حاشیه ای آن است که تا حدودی موفق به جذب مشتری شده اند .

در مجموع ، ایجاد فروشگاه های زنجیره ای با استاندارد های روز دنیا در کشور میتواند نتایج مثبتی برای چابک سازی نظام توزیع و بهره ور  نمودن آن به  همراه داشته  باشد ، اما این نگرانی وجود دارد  که عدم  توجه  به استاندارد ها و الزامات این کار ، موجب شکل گیری مدل های نا موفق این فروشگاه ها در کشور گردد .

ملاحظه می کنید که سود ده بودن فروشگاه های زنجیره ای بسیار مهم است چون دامنه سود انها به علت قیمت پایین آنها  بسیار کم است و معمولا دارای شعب زیاد و دامنه و گستره زیادی هستند که در صورتی که ضرر کنند ضرری هنگفت صورت  می گیرد باید به این موضوع توجه کند و که سود اوری یا زیان اوری یک کسب و کار به مسایل گوناگونی بستگی دارد سیستم های مدیریت ، بازاریابی و سیستم تامین کالا ،  ولی توجه به ساز کار کنترل موجودی و جلوگیری از سرقت یکی از پارامترهای بزرگ محافظتی می باشد که به آن باید توجه و اهتمام ویژه داشت نرم افزارهای دقیق و به روز و نصب تجهیزات ضد سرقت و توجه به سلامت انها و کار کرد آن داشته باشند .

وسایلی مانند نصب گیت ضد سرقت در سمت خروجی  صندوق داران که در صورت وقوع  سرقت یا اشتباه در محاسبه (خنثی نکردن لیبل ضد سرقت) دزدگیر فروشگاهی شروع به آلارم کند و مشکل همان لحظه  و همان  جا حل شود . یا نصب دزدگیر های لباس در فروشگاه های زنجیره پوشاک و نصب تگ ضد سرقت به کلیه لباسها می توانید به راحتی از آمار سرقت از فروشگاه های زنجیره ای بکا هد . طبق تحقیقات در امریکا و اروپا وجود گیت فروشگاهی در فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های سطح شهر از 70 الی 97 درصد باعث کاهش امار سرقت در فروشگاه ها می شود و این آمار فوق العاده ای برای موفقیت و کارایی دزدگیر فروشگاهی برای فروشگاه ها می باشد .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی