گیت فروشگاهی و تاریخچه ساخت آن

گیت قروشگاهی و ضد سرقت

گیت فروشگاهی و تاریخچه ساخت آن

گیت قروشگاهی و ضد سرقت

به طور کلی می توان گفت گیت فروشگاهی ، گیتی است تشکیل از یک یا دو آنتن ساخته شده از آلومینیوم ، پلیمر،چوب ، شیشه و....... که در درب خروجی فروشگاه بر روی زمین نصب می شود که در صورت خروج تگ یا لیبل و ...... هشدار می دهد که به فروشنده و صاحب مغازه هشدار می دهد که اتفاقی افتاده است یا تگ جدا نشده ویا لیبل خنثی نشده یا سرقتی در حال وقوع می باشد .این را می توان توضیح کوتاهی در مورد گیت فروشگاهی یا دزدگیر فروشگاهی دانست
حدود 10 الی 15 سال پیش که فروشگاهای کوچک در حال حذف بودند و یا کم تاثیر شدن در اقتصاد ، فروشگاه های برند و زنجیره ای و یا هایپرمارکت ها بسیار سریع در حال رشد بودند که فروشگه های زنجیره ای یا هایپرمارکت ها دارای چرخش مالی بسیار بالا و عجیبی بودند ولی هم زمان با سود و فروش با چالش های بسیاری با خود داشتن یکی از مهم ترین آنها سرقت از آنها بود (که شامل پرسنل و مشتریان آنها بود) که در مدت کوتاهی باعث کاهش شدید سود آنها شد ولی کارشناسان ، مدیران و برنامه ریزان فروشگاه های بزرگ از قبیل پوشاک و مواد غذایی به فکر راه حل جلوگیری از سرقت و یا کاهش دادن سرقت ها بودن که می توان گفت یکی از اولین راه کارهای آنها دوربین مدار بسته بود دوربین کمی از سرقت های آنها کاهش داد ولی نتوانست مانعی بزرگ در برابر آن باشد .
در همین راستا تحقیقات باز هم ادامه یافت که به محصول کاربردی دیگری برسند آزمایشات و شکست های زیادی اتفاق افتاد تا نسل اول گیت های فروشگاهی ودزدگیر فروشگاهی به وجود امد و کاربردی شد که در اول هم بسیار مورد توجه قرار گرفت زیرا:
1-برای گیت فروشگاهی مهم نیست این شخص آشنا است یا غریبه .
2-جنس در وسایل خریداری شده ایشان در وسایل خریداری شده مشتری پنهان شده یا خیر گیت فروشگاهی آنرا به راحتی تشخیص می دهد .
3 – وقتی جنس از محدوده فروشگاه خارج شود گیت فروشگاهی آلارم می دهد ن زودتر در هنگام جابجایی و نه دیر تر هنگام اینکه کار از کار گذشته باشد .
4 – چک کردن کمتر و نظارت کمتر از طرف پرسنل می خواهد.
5 – گیت فروشگاهی یا دزدگیر پوشاک بسیار کم هزینه تر و کاربردی تر از دیگر محصولات حفاظتی می باشد.

.به زودی مطلبی درباره ی انواع گیت فروشگاهی در این ساتی منتشر می کنیم و همه ی انواع گیت فروشگاهی را توضیح خواهیم داد.

  • ۰
  • ۰

تفاوت های گیت های AM و RF

ای ام مخفف آکستومگنتیک می باشد همان طور که از نام گیت فروشگاهی با تکنولوژی ای ام پیداست فرکانس کاری این تکنولوژی در محدوده فرکانس های صوتی بوده که رنج ان ان 58 کیلو هرتز می باشد. گیت فروشگاهیRF یا (Radio Frequency) دارای 4 فرکانس استاندارد 3.25 مگاهرتز، 4.75 مگاهرتز، 8.2 مگاهرتزو 10.2 مگاهرتز (رایج ترین فرکانس این سیستم ها 8.2 مگاهرتز است) می باشد . دستگاه های RF به نسبت سایر دستگاه های AM و EM هم از لحاظ هزینه تمام شده گیت ضد سرقت و چه از نظر هزینه تگ دزدگیر لباس و یا لیبل های دزدگیر که بصورت یکبار مصرف می باشند، بسیار مقرون به صرفه تر می باشند. از این رو بسیار فراگیرتر هستند . سیستم های دزدگیر فروشگاهی با تکنولوژی RF برای فروشگاه های لباس، کتابفروشی ها، فروشگاه لوازم پلاستیکی و هایپر مارکت ها بسیار مناسب می باشند.

گیت فروشگاهی

محدوده فرکانسها و تفاوت ها

فرکانس کاری گیت فروشگاهی AM حدود هزار مرتبه کمتر از گیت فروشگاهی RF است ، کمتر بودن فرکانس کاری یک مزیت و یک عیب برای این تکنولوژی نسبت به تکنولوژی RF رقم زده است . با کاهش فرکانس ضریب نفوذ بر روی فلزات بیشتر می شود لذا گیت فروشگاهی AM عملکرد بهتری نسبت به گیت فروشگاهی RF در کاربری هایی که دارای اجناس فلزی یا مشتقات فلز مانند فروشگاههای لوازم جانبی موبایل، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی دارد ، اما با کاهش فرکانس کاری این مسئله خود را بیشتر نمایان می کند و آن هم نویزپذیری در گیت های فروشگاهی AM بیشتر است لذا گیت فروشگاهی AM تداخل و نویز بیشتری از محیط اطراف خود می گیرد. گیت فروشگاهی AM به راحتی می توانند در مجاورت هم کار کنند و بر روی هم تداخل ایجاد نمی کنند. البته عدم تداخل برای گیت های تولیدی هرکارخانه با هم متفاوت است . اما متاسفانه تنوع تگ فروشگاهی در تکنولوژی AM بسیار کمتر از تکنولوژی RF است .

اختلاف قیمت ها 

قیمت گیت های فروشگاهی AM بدلیل مزایایی که نسبت به گیت های فروشگاهی RF دارد و همچنین فاصله پوشش دهی بیشتری دارا می باشد لیبل ها و تگها و گیت فروشگاهی AM کلا نسبت به فلزات ، وسایل الکترونیکی و لوازم بهداشتی دارای خطای کمتری می باشد برای همین دلیل گیت فروشگاهی محبوب موبایل فروشی ها و لوازم موبایل فروشی می باشد .

پیچیدگی ها

ولی با توجه به محاسنی که دارد دارای پیچدگی های خاص خود نیز می باشد قیمت نسبتا بالا پیچیدگی سیستم کار کرد آن مخصوصا در هنگام تنظیم کردن یا تعمییرات که بعضی اوقات مجبور به تعویض قطعات می شوند که ممکن است هزینه بالایی داشته باشد کلا می توان گفت گیت فروشگاهی AM دارای هزینه نگهداری بالای می باشد .لیبل گیت فروشگاهی AM به صورت مستطیلی شکل می باشد و شامل چند ورق فلزی که یک محافظ پلاستیکی دارد که معمولا به ابعاد 1در 5 می باشد که به صورت صاف باید چسبیده شود خمیده بودن آن باعث خطا میشود برای خنثی کردن لیبل AMباید از خنثی کننده AMاستفاده کرد که قیمت آن معمولا کمی بالاتر ازخنثی کننده ار اف می باشد.

نقطه ضعف و قوت

اما از نقطه ضعف دستگاه های RF این است که یک دستگاه RF به سبب جاروب فرکانسی مداوم در محدوده مشخص، ممکن است دچار تداخل با دیگر دستگاه های مجاوری گردد که در فرکانس مشابه کار میکنند یعنی یک دستگاه RF میتواند نقش تگ RF را برای گیت های RF دیگر شبیه سازی کند و از آنجاییکه تقریبا هیچ استاندارد مشخص جهانی برای گیت های ضد سرقت فروشگاهی RF تعریف نشده است، بحث تداخل یکی از معضلات گیت های هم فرکانس RF میباشد. فروشگاه شماره یک را در نظر بگیرید که در آن یک گیت فروشگاهی RF با فرکانس 8.2 مگاهرتز نصب شده است و دستگاه به خوبی کار میکند. بعد از مدتی یک گیت RF از یک کمپانی دیگر و هم فرکانس (8.2 مگاهرتز) در یکی از فروشگاه های مجاور(شعاع 150 متری) نصب میگردد. در این صورت احتمال از کار افتادن دستگاه فروشگاه شماره یک وجود دارد یا احتمال از کار افتادن دستگاه نصب شده در فروشگاه دوم به دلیل تداخل با دستگاه فروشگاه اول وجود دارد. مختل شدن کارکرد فنی گیت RF یا مختل کردن یک گیت RF توسط گیت دیگر، بستگی به پارامتر های متعددی از جمله سرعت جاروب فرکانسی، میزان توان تشعشعی فرستنده آنتن گیت، حساسیت گیرنده و فاصله دو گیت نصب شده از یکدیگر دارد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی